Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
2 pareri
Produse (1683)

Incubator 60 oua electric cu termostat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2889 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Incubator electric 60 oua

Acest incubator electric cu termostat se foloseste in gospodariile individuale, la incubarea oualor provenite de la pasarile domestice. Este construit pe principiul incubatorului de suprafata, ouale fiind asezate intr-un singur strat. Carcasa fabricata din masa plastica termoizolanta, asigura pastrarea temperaturii interioare.

Cand temperatura exterioara este scazuta se poate folosi o husa de protectie ce izoleaza carcasa, micsorand pierderile de caldura, incalzirea fiind asigurata de o rezistenta electrica.

Omogenizarea aerului in interior este facuta de un motor cu elice, controlul temperaturii fiind asigurat de un circuit electronic.

Prin orificiile practicate in carcase, se asigura o ventilare lenta si continua a aerului din interior, inlaturand astfel excesul de CO2 si alte noxe rezultate in timpul incubarii.

Umiditatea este asigurata prin umplerea cu apa a celor doua alveole (canale) A si B din semicarcasa inferioara a incubatorului. Se recomanda o umiditate sporita in prima saptamana de incubare (cand trebuie preintampinata evaporarea apei din oua) si in ultimele 2 zile (pentru usurarea desprinderii puilor din membrane).

Informatii suplimentare:

capacitate 60 de oua

temperatura de incubare ~ 38 C 1 C

consum energie electrica ~ max. 1,4 kWh/24 ore, la temperatura mediului de + 20 C

Tensiune de alimentare: 230 V ~ 50 Hz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura