Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
1.33
1 stars: Fara rating
3 pareri
Produse (1783)

Incubator oua Cleo 5D cu cheie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2949 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Incubator Cleo 5D cu cheie

Incubatorul CLEO dispune de principiul incubatorului de suprafata, ouale fiind asezate intr-un singur strat. Carcasa,confectionata din masa plastica termoizolanta,asigura pastrarea temperaturii interioare.

Incubatorul CLEO 5D este ideal in gospodariile individuale, la incubarea oualor provenite de la pasarile domestice, gaini, prepelite, etc.

Incalzirea este asigurata de o rezistenta electrica,omogenizarea aerului in interior fiind facuta de un motor cu elice, controlul temperaturii incubatorului Cleo 5D este asigurat de un circuit electronic iar umiditatea este asigurata prin umplerea cu apa a celor doua alveole (canale) din semicarcasa inferioara a incubatorului.

Prin orificiile practicate in carcase,se asigura o ventilare lenta si continua a aerului din interior,inlaturand astfel excesul de bioxid de carbon si alte noxe rezultate in timpul incubarii.

Intoarcerea oualor se face cu ajutorul unui dispozitiv de intoarcere si are drept scop uniformizarea temperaturii si umiditatii pe intreaga suprafata a oului si evitarea lipirii embrionului de coaja.

Specificatii tehnice Incubator CLEO 5D cu cheie:

Model: Cleo 5D
Capacitate max. oua gaina: 41
Tensiune alimentare (V): 230
Frecventa (Hz): 50
Randament incubare: min 60%
Termometru: Da
Greutate (kg): 3.20
Capacitate maxima oua prepelita: 74
Putere motor (kw): 0.02
Temperatura incubare (grade C): 38
Rotire oua: cu dispozitiv
Documentatie tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura