Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
1.33
1 stars: Fara rating
3 pareri
Produse (1346)

Lanterna pentru bicicleta reincarcabila cu LED si alarma

0 stars: 0.00 din 0 pareri

869 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Lanterna pentru bicicleta reincarcabila cu LED si alarma 2in1

Lanterna 2in1 pentru bicicleta reincarcabila cu LED si alarma dispune de o luminuozitate de pana la 250 lumeni cu 3 faze de iluminare, fascicul cu unghi larg si alarma de 120 dB.

Aceasta lanterna 2in1 va completa dotarea bicicletei dvs. pentru deplasarea pe timpul noptii, farul 2in1 cu sonerie este rezistent la apa si beneficiaza de acumulator incorporat ce poate fi incarcat cu ajutorul unui cablu micro-USB (inclus in pachet).

Lanterna LED tip far pentru bicicleta cu sonerie inclusa, functioneaza pe baza acumulatorului incorporat, iar datorita inelului de prindere realizat din silicon, atat lanterna cat si butonul soneriei pe fir, beneficiaza de flexibilitate, astfel incat pot fi prinse cu usurinta oriunde pe ghidon, prin tip colier.

Nu folositi si nu depozitati lanterna in umezeala excesiva sau la temperaturi extreme.
Lungime raza luminoasa: > 50 metri, 100LM.

Utilizare:

Farul dispune de trei pozitii de iluminare, actionate prin apasare succesiva a butonului etans cauciucat, situat pe partea superioara a lanternei: intermitent rapid, intermitent mai rar si faza luminoasa fixa ~ 1W. A patra apasare opreste lanterna pentru bicicleta.

Imaginile folosite au caracter informativ si pot varia sau diferi ocazional fata de caracteristicile produselor prezentate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura