Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri
Produse (1667)
Descriere
Bormasina Straus Austria 14,4V

Bormasina cu acumulator de la Straus Austria 14,4V este ideala pentru persoanele care lucreaza in domeniul tamplariei si nu numai.

Alimentarea bormasinii Straus Austria 14,4V se face la o priza de 230V~50Hz .

Cu un design inovator, masina de gaurit Straus Austria este practica, usor de folosit si este dotata cu un acumulator tip Li-Ion.

Acumulatorul tip Li-Ion poate incarca cu pana la 70% din capacitatea totala a unui acumulator obisnuit in doar cateva minute.

Acumulatorii Li-Ion sunt apreciati pentru modul in care aceastia isi stocheaza energia si au capacitatea de a retine curentul inmagazinat timp indelungat, fara a pierde prea mult din autonomia ramasa.

Avand o rezistenta sporita la degradare si o reactivitate mare, noul amestec de electroliti foloseste un solvent de 4 ori mai concentrat decat orice alta solutie actuala, spre exemplu carbonatul de etilena, imbunatatind astfel performantele generale observate la actuala generatie de baterii Li-ion.

Manerul ergonomic al bormasini Straus Austria protejeaza incheieturile mainii si ofera siguranta si comoditate in timpul operatiunilor efectuate.

Bormasina Straus Austria 14,4V are 1250 de rotatii pe minut si are o durata indelungata de utilizare datorita mandrinei si a motorului puternic.

Caracteristici Bormasina Straus Austria 14,4V:

- 230V-50Hz

- 0-350/0

- 1250 rotatii/minut

- putere 14,4V

- mandrina 0,8-10mm

- baterie tip Li-Ion
Trimite mesaj
Din Gura in Gura