Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
1.33
1 stars: Fara rating
3 pareri
Produse (1346)

Pompa submersibila de apa Anne QGD3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3439 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Pompa submersibila de apa Anne QGD3

Va punem la dispozitie pompa submersibila de apa Anne QGD3, ce este alcatuita din 3 parti componente principale si anume, motorul electric, pompa cu surub si elementele de etansare.

Motorul electric al pompei Anne, este un motor electric monofazic asincron si care este amplasat in partea infenoara a pompei.

Motorul electric este etans la aer si atunci cand este introdus in apa actioneaza ca un radiator care scade temperatura la partea de jos a pompei.

Comparativ cu o pompa submersibila uzuala, pompele din seria QGD sunt pompe cu surub si prezinta urmatoarele avantaje:

Avantaje pompa submersibila Anne QGD3:

- Fara limita inferioara pe distanta de coborare in apa, ceea ce confera un randament satisfacator fara a mai depinde de inaltimea de urcare a apei. Consumul de energie electrica al pompei este direct proportional cu inaltimea de ridicare.
- Capacitate mare de ridicare si eficienta ridicata; fara a avea o inaltime nominala de ridicare, pompa de serie QGD este mai eficienta cu peste 50% fata de o pompa submersibila obisnuita si este evident in acest caz ca scade si consumul de energie.
- Pompa submersibila cu surub prezinta avantajele ca poate fi folosita nu numai pentru transpotul apei pe distante lungi, pentru irigare sau stropire, dar si la nivel industrial, in cazul cladirilor inalte, a fabricilor si minelor. Daca atasati pompei un regulator de presiune, aceasta poate fi folosita ca o unealta de irigare automata.

Specificatii tehnice:

-Putere consumata: 1100 W
-Debit maxim: 1800 l/h
-Greutate: 9.5 Kg
-Putere: 1100 W
-Inaltimea de ridicare: 120 m
-Utilizare: Apa curata
-Tip pompa: Fara plutitor
-Interval putere: 550 - 1000 W
-Alimentare: 230 V
-Intensitate nominala: 3.79 A
-Diametru refulare: 25
-Lungime cablu: 10 m
Trimite mesaj
Din Gura in Gura